gazdazona.hu

Dimetoát Progress rovarölő permetezőszer néven is

Dimetoát Progress rovarölő permetezőszer néven isAz engedélyező hatóság hozzájárult, hogy a Danadim Progress rovarölő permetezőszert a jövőben Dimetoát Progress rovarölő permetezőszer néven is forgalomba hozzák.

A forgalomba hozatalára és felhasználására vonatkozóan minden esetben a Danadim Progress rovarölő permetezőszer engedélyokirata szerinti előírásokat kell betartani.

A forgalomba hozatali engedélyt 2014. február 20-val kapta meg az engedélyokirat tulajdonos hazai képviselője Cheminova Magyarország Kft. (1027 Budapest, Ganz utca 16., 2. em.).

I. forgalmazási kategóriába tartozó, rovarölő szer.

Alkalmazható rovarölő növényvédő szerként, dohányban a levéltetvek és a tripszek ellen. Fokhagymában szárfonálféreg, gyökératka és levélatka ellen. Vöröshagymában és mogyoróhagymában dohánytripszek, szárfonálférgek, gyökératkák, drótférgek ellen. Fejeskáposztában levéltetvek, földibolhák, lombrágó hernyók ellen. Cukorrépában répalevéltetűk, bagolylepkék lárvái ellen.

Dísznövényekben (kivéve közterület), levéltetvek, sörtéstetvek, kéregtetvek, gubacstetvek, fenyő-gubacstetvek, pajzstetvek, kabócák, mogyoró poloska, levél-, hajtásfúró és gyümölcsdarazsak, molykártevők, aknázólegyek, gubacsszúnyogok, aknázómolyok, vértetűk ellen.

Címkék: , , ,

3 hozzászólás

 1. avatar

  László Tóth2014. május 14. szerda at 11:29

  Nagy kár hogy a dimetoát hatóanyaggal évtizedek óta “szórakozik” az engedélyező hatóság. Nagy kár és probléma vele , hogy használható készítmény.

 2. avatar

  Tóth lászló2016. április 3. vasárnap at 18:46

  Tisztelt gyártó! Virágzáskor i jó ez a szer?

 3. avatar

  Kovács István2016. május 17. kedd at 18:23

  Az egyetlen nélkülözhetetlen hatóanyag a dimetoát !

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*